Hollistic Coaching

One on One Coaching

Welkom! Ik ben een gepassioneerde holistic coach met een liefde voor ademwerk en het bevorderen van ons algemeen welzijn.

Mijn missie is om mensen te begeleiden bij het ontdekken van de helende kracht van hun ademhaling. Met bewuste ademhalingstechnieken en gepersonaliseerde coaching help ik individuen stress te transformeren, emotionele blokkades los te laten en innerlijke balans te bereiken.

Authenticiteit is mijn kernwaarde, en ik moedig je aan om jezelf te omarmen en je eigen waarheid te ontdekken. Ik creëer een veilige en ondersteunende ruimte waar we samen kunnen groeien.

Als je op zoek bent naar een holistische benadering om stress te verminderen, emotioneel evenwicht te herstellen en je volledige potentieel te bereiken, ben je hier op de juiste plek.

Wandelcoaching

Wandelen in de natuur biedt unieke voordelen voor de mentale gezondheid en het welzijn van mensen. Onderzoek toont aan dat wandelen in de natuur een kalmerend effect heeft op de geest, stress vermindert en de stemming verbetert. Dit draagt bij aan een verhoogd gevoel van welbevinden en veerkracht. Bovendien stimuleert de natuur creativiteit en cognitieve functies, waardoor wandelcoaching kan leiden tot helderheid, nieuwe perspectieven en creatieve oplossingen voor uitdagingen.

Daarnaast biedt wandelcoaching in de natuur een gevoel van verbondenheid. Het samen buiten zijn creëert een diepere band tussen coach en klant, terwijl de natuur als metafoor kan dienen voor persoonlijke groei en transformatie. Het actief zijn in de natuur tijdens wandelcoaching heeft ook fysieke voordelen, zoals verbeterde conditie, vitaliteit en een versterkt immuunsysteem. Kortom, wandelcoaching in de natuur bevordert op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau het welzijn, vermindert stress, stimuleert creativiteit, creëert verbondenheid en bevordert de algehele gezondheid. Het is een krachtige en effectieve manier om te werken aan persoonlijke groei en heling.

Online Coaching

Online coaching biedt flexibiliteit en gemak. Je kunt de sessies bijwonen vanuit het comfort van je eigen huis, op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Er is geen reistijd of verplaatsing nodig, wat tijd en energie bespaart.

Het overwinnen van fysieke afstand is een groot voordeel van online coaching. Het stelt je in staat om cliënten te bereiken die ver weg wonen en anders niet toegang zouden hebben tot jouw diensten. Dit opent de deur naar een bredere groep mensen die jouw begeleiding en ondersteuning kunnen ontvangen, ongeacht hun locatie.

Voor mensen met beperkte mobiliteit, gezondheidsproblemen of andere fysieke beperkingen biedt online coaching een uitkomst. Ze kunnen profiteren van de coaching zonder zich zorgen te maken over reisafstanden of fysieke belemmeringen.

Daarnaast biedt online coaching een veilige en vertrouwelijke omgeving. Cliënten kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat kan leiden tot een groter gevoel van comfort en openheid tijdens de sessies.

Het gebruik van technologie stelt ons ook in staat om verschillende communicatiemiddelen te benutten, zoals videoconferenties, chats en e-mails. Dit biedt flexibiliteit in de manier waarop we communiceren en maakt een regelmatige follow-up mogelijk tussen sessies door.

Kortom, online coaching biedt flexibiliteit, gemak en de mogelijkheid om een bredere doelgroep te bereiken, ongeacht de fysieke afstand. Het is een toegankelijke en effectieve manier om begeleiding en ondersteuning te ontvangen, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een veilige en vertrouwelijke omgeving voor groei en heling.

Op uw maat

Ben je op zoek naar positieve verandering, innerlijke balans en het bereiken van je volledige potentieel? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik geloof dat iedereen het vermogen heeft om te groeien en te bloeien, en ik sta klaar om je te begeleiden op jouw unieke reis naar zelfontdekking en transformatie. Als coach en beoefenaar van een holistische benaderingen, combineer ik ademwerk, mindfulness en bewustzijnscoaching om je te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels, het loslaten van beperkende overtuigingen en het creëren van een leven dat in lijn is met je ware zelf.

Ik begrijp dat elk individu unieke behoeften en doelen heeft. Daarom bied ik op maat gemaakte coachingstrajecten die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke situatie en ambities. Samen werken we aan het identificeren en aanpakken van de kernproblemen die je tegenhouden, en we ontwikkelen praktische strategieën om jouw gewenste resultaten te bereiken.

Door te kiezen voor een persoonlijk coachingstraject met mij, krijg je niet alleen een betrokken en ondersteunende coach, maar ook een partner die echt naar je luistert en je begrijpt. Ik creëer een veilige en vertrouwelijke ruimte waar je vrijuit kunt praten, reflecteren en groeien.

Of je nu worstelt met stress, burn-out, belemmerende patronen, onzekerheid of het ontdekken van je levensdoel, ik sta klaar om je te helpen. Samen zullen we werken aan het vergroten van je zelfbewustzijn, het ontwikkelen van veerkracht en het vinden van innerlijke rust en voldoening.

Het is tijd om jouw potentieel te omarmen en de regisseur te worden van je eigen leven. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jouw behoeften en doelen kunnen bespreken. Laten we samen beginnen aan een reis van groei, transformatie en empowerment.

Trauma Release Breathwork® & Body Remembers Trauma Therapy® - Prive Sessie

Heb je last van trauma’s of spanningen die je belemmeren om vrij en gelukkig te leven? Wil je jezelf bevrijden van deze blokkades met behulp van TRB en BRTT? In een individuele sessie krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren therapeut of coach die je helpt om je trauma’s en spanningen los te laten uit je lichaam en je geest. Je kunt je eigen tempo en diepgang bepalen en je volledig focussen op je eigen proces. Een individuele sessie duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Investering in jezelf: 150 euro
Locatie: Gent (Drongen)

KOM ONTDEKKEN WAT ADEMWERK VOOR JOU KAN DOEN IN DEZE KRACHTIGE MAAR BOVENAL HELENDE SESSIE!