Over mij

Ik ben opgegroeid vlakbij de prachtige Karpaten, waar ik als kind de wereld en de natuur vrij kon ontdekken. Toen mijn ouders besloten om naar België te verhuizen, voelde het alsof ik in een totaal andere wereld terechtkwam. De snelle maatschappij en de prestatiedruk voelden voor mij als kind zeer vreemd en onnatuurlijk aan. Ik heb lang geprobeerd om me aan te passen en mijn ware ik weg te cijferen, maar dat kon natuurlijk niet blijven duren.

Na verloop van tijd besefte ik dat er iets moest veranderen. Ik kon en wilde mijn pijn en emoties niet langer onderdrukken. Mijn zoektocht naar heling en zelfinzicht heeft me de afgelopen 15 jaar veel kennis opgeleverd, Ik ben gepassioneerd geraakt door zelfontwikkeling en het herkennen en veranderen van onze denkpatronen vooral op het gebied van opvoeding, stress, burn-out, verslaving, gezondheid en mindfulness. Ik heb me onder andere verdiept in meditatie, ademwerk, spiritualiteit, gezondheid en beweging.

Net zoals zovelen onder ons bevond ik mij in een ratrace op zoek naar “geluk”, voldoening en liefde, maar wat ik ook bereikte, het voelde nooit als genoeg, ik kon maar geen rust vinden. Ik zat al heel mijn leven vast in fight modus, zo kwam ik tot het besef dat mijn hele leven opgebouwd was op de verkeerde “funderingen” Het was tijd om mijzelf te herevalueren.

Toen ik enkele jaren geleden kennismaakte met meditatie en daarna met ademwerk, veranderde mijn leven compleet. Het is dan ook mijn grootste passie om anderen te kunnen helpen en te begeleiden bij hun helingsproces. Alle kennis die ik opgedaan heb wil ik delen met de mensen die aan een spirituele ontwaking zijn begonnen en zich soms verloren voelen in dit levensveranderende proces, mensen die meer inzicht en bewustwording willen creëren in wie ze echt zijn.

Zelfstudie en psychologie hebben me altijd al gefascineerd. Ik heb mezelf gecoacht uit een negatieve en zelfdestructieve mindset en ben afgestudeerd aan de “School of Life”. Ondertussen heb ik ook nog andere opleidingen gevolgd om mensen nog beter te kunnen begeleiden op een holistische manier.

Mijn ervaringen